Dodho Photography Magazine

Vil du lese noen skriblerier om hva jeg tenker om fotografi og egne bilder og sånt, er det å finne hos Dodho Photography magazine - et online fotomagasin, det altså. Ble også med i en oppsummering over 25 europeiske talenter de publiserte i løpet av 2016. Å bli nevnt i samme setning som Julia Fullerton-Batten, Tine Poppe og andre proffe fotografer, er jo helt uvirkelig. De to tekstene handler om henholdsvis “Fake”-serien og en serie konseptuelle bilder satt sammen av noen bilder fra eksamen på Fotofagskolen og bilder jeg har tatt nå i senere tid. Enjoy.

Om “Fake”

Om det konseptuelle

En aldri så liten “mention”


Egen nettbutikk

I januar lagde jeg en nettbutikk hos Society6.com. Det stilige med denne siden, er at det ikke bare selges print, men alt fra mobildeksel til sengetøy med design fra både profesjonelle og amatører innen design, foto osv. osv. Jeg fikk nylig også en såkalt “Six pack, weekly feature”. Veldig stas. Sjekk ut butikken her


Høsten 2016

Bedre sent enn aldri, sant? I det siste har jeg jobba med ferdigstilling av flere litt større prosjekter som blir publisert i løpet av våren. Jeg har også åpna en aldri så liten nettbutikk hos Society6. Der kan det kjøpes print, uten eller med ramme, eller som metallprint. Bildene mine kan også komme i posten som et mobildeksel eller en pute (etc.)! Hvor gøy ække det! Men mer om det i et annet innlegg. Driver og jobber med noen collager som skal publiseres der, det blir stas. Besøk https://society6.com/matildep hvis nysgjerrigheten river og sliter.


Epoke

Dette er en av oppgavene mine fra Fotofagskolen, som jeg har kalt “Epoke”. Den skulle beskrive forskjellige faser av min egen oppvekst, henholdsvis alderne 3, 5, 8, 12, 14, 16, 19 og 21.  Tenker å publisere en før og etter/behind the scene post av dette en gang, fordi det kommer til å bli hysterisk. Skal ikke se bort fra en par re-edits heller, begynner å bli gammelt materiale dette. 
1
Using Format